Vasten dieet ervaringen

Op zoek naar Vastendieet ervaringen? Lees hier alle Vasten dieet ervaringen van anderen en laat je eigen vasten ervaring achter!


“Op een verjaardagsfeestje kwam ik iemand tegen die ik niet herkende, hij vertelde over het Vastendieet en het feit dat hij 17 kilo was afdevallen in enkele maanden tijd. Omdat ik zeld ook veel te dik ben, ca. 25 kilo, heb ik het boek besteld bij Bol.com en ben na lezing van het boek met het Vastendieet begonnen. Nu 3 maanden geleden en ik kan met trots melden dat ik inmiddels bijna 8 kil lichter ben geworden. Je moet wel sterk in je schoenen staan en doorzetten want de 2 dagen op 600 calorien zijn best zwaar ! Maar het resultaat stimuleert me om door te gaan.” – Valerie


“Het Vastendieet: fantastisch. Ben al 5 kilo kwijt !” – Michael


“Ik heb al verschillende dieten geprobeerd maar steeds kwam ik weer aan, gebrek aan doorzettingsvermogen denk ik want als het niet snel genoeg ging, haakte ik af. Met het Vastendieet heb ik sterk het gevoel dat dit dieet bij mij past. De eerste weken kostte het me moeite om me aan het 5/2 schema te houden maar het gaat me steeds makkelijker af, ben inmiddels 3,5 kilo kwijt. Ik ben ook anders tegen mijn voedingspatroon aan gaan kijken en dat is ook heel belangrijk om met dit dieet resultaat te boeken. Ik eet bewuster en laat makkelijker dingen staan waarvan ik weet dat het slecht is.” – Eva Jansen


“Mijn vriend en ik zijn samen begonnen en na 3 maanden is hij 4 kilo kwijt en ik (nog maar) 2. Terwijl hij op de Vastendagen 600 en ik maar 500 calorien mag hebben. Er staat wel tegenover dat hij nog ruim 100 kilo weegt en ik 63. We gaan door.” – Ellen


Bestel het boek direct bij Bol.com!

TIP: Bestel direct 2 exemplaren: altijd leuk om cadeau te geven én bespaar op de verzendkosten want bij 20 euro is verzending gratis!

Een gedachte over “Vasten dieet ervaringen

  1. Ik ben nu 8 weken op het Vastendieet en ik ben een echte fan geworden. 2 dagen op de 500 kCal is geen probleem voor mij. Ik ben 10 kilo kwijt, 5 cm taille, bij de 1e glucosemeting was het 6.4 (! schrik) en na 7 weken weer gecheckt 5.5!!! Yes! Ik slik al een paar jaar medicijnen voor mijn bloeddruk ( was ooit 180/120!) en die was al een tijdje behoorlijk stabiel op 130/90 maar is nu 130/82. Voorheen had ik een arts die zei: “je zult de rest van je leven deze medicijnen moeten blijven nemen.” Ik was daar toen al niet mee eens, maar heb nu een andere arts, die mij wel beloont voor mijn stabiele bloeddruk en beide medicijnen zijn op dit moment gehalveerd! Op naar medicijnvrij. Ik ga dus lekker door met het Vastendieet. Heb mijn vaste routine op de vastendagen en dat helpt me door de dag heen. Ben me meer bewust van mijn eetgedrag en maak gezondere keuzes, ook eet ik koolhydraatarmer, dat helpt ook.
    Dit is echt een dieet die ik makkelijk vol kan houden en waar ik me goed bij voel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>