Vastendieet Documentaire

Vastendieet documentaire “Eat, Fast & Live Longer”: bekijk hier de originele documentaire waarmee de hype van het Vastendieet is begonnen. De Vastendieet documentaire werd uitgezonden door de BBC.


Eat, Fast & Live Longer HD door limoslight

2 gedachten over “Vastendieet Documentaire

  1. Voor mij voelt het perfect. Hongergevoel of slapheid zit tussen de oren, het ligt aan jezelf of je dat toelaat en jezelf daarmee wil belasten. Ik doe wekelijks 40 uur van zondagavond tot dinsdagmiddag niets eten. Zeker geen kleine beetjes gaan eten dat werkt negatief, niet eten is dan veel gemakkelijker en geeft een beter effect. Ik drink alleen heet water of koffie.

    1. Ja zoals u dit beschrijft klinkt het mij logisch in de oren. Ik ben nog maar een hele prille beginnelingen met weinig of geen ervaring. Als ik 24 vast probeer ik ook niets te eten en alleen thee water en Miso soep te drinken.
      Zou graag van u willen horen hoe lang u dit al doet en wat de resultaten zijn?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>